Helsingis asenduvad tervisenõuandlad perekeskustega

Lähiaastatel asenduvad Helsingi 20 tervisenõuandlat 5-6 suure perekeskusega, kus on võimalik saada teenuseid alates kõneteraapiast kuni hambaravini välja. Ühe katuse all on nii psühholoogid, koduteenused kui lastekaitse.

Uues nõuandlas pääseb vastuvõtule ilma aega kinni panemata ja õhtune vastuvõtt laieneb. Perekeskuses on kohvik aja parajaks tegemiseks, vahendab MTV.

Terviseministeeriumi info kohaselt lähevad kõik Soome maakonnad, välja arvatud Pohjanmaa järgmise aasta lõpus üle perekeskuste mudelile. Igal pool ei pakuta nii palju teenuseid ühe katuse all kui Helsingis, aga eesmärk on vältida klientide jooksutamist.

Esimene laia profiiliga perekeskus avatakse Itäkeskuses juba esmaspäeval.

 

Kommentaarid
(Külastatud 196 korda, 1 külastust täna)