16-aastane jalgrattur jäi Turu linnas kaubiku alla ja suri

Turu linnas hukkus jalgrattaga sõitnud 16-aastane noor hokimängija, kellele sõitis teepervel otsa kaubik.

Õnnetus juhtus kolmapäeva õhtul peale kella viit Turu lennujaama lähedal, vahendab Ilta-Sanomat. Õnnetus juhtus hetkel, kui jalgrattur sõitis kergliiklusteelt sõiduteele. Politseile teadaolevalt sõitis teel terve grupp rattureid.

Jalgrattur viidi haiglasse, kus ta neljapäeval suri.

Politseil pole veel selgust, mis täpselt toimus ja kes oli õnnetuse põhjustaja.

Pakettiauto törmäsi pyöräilijään Turussa – urheilijanuori kuoli vammoihinsa sairaalassa

Vakavaan liikenneonnettomuuteen keskiviikkoiltana Turussa joutunut poika menehtyi vammoihinsa sairaalassa torstaina. 15-vuotias nuorukainen oli TPS:n jääkiekkojuniori. Poliisi tutkii keskiviikkona kello 17.10 Lentoasemantien ja Aerotien risteyksessä Turussa sattunutta onnettomuutta. Onnettomuudessa oli osallisena pakettiauto ja pyöräilijä. – Siinä kohtaa on risteävä suojatie, jota pyöräilijä oli ylittämässä, rikoskomisario Jussi Helesvirta kertoo.

Kommentaarid
(Külastatud 331 korda, 1 külastust täna)