Võõrapärase välimusega mees peksis surnuks eaka soomlase

Võõrapärase välismusega mees peksis eile, pühapäeva õhtul Lapimaal Ylitornios surnuks eaka soome mehe.

Häirekeskuse sai teate peksmisest pühapäeva õhtul kella 19.50 ajal. Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid eest 67-aastase elutu mehe, vahendab Iltalehti. Oulu politsei info kohaselt oli kurjategija jõudnud juba sündmuskohalt lahkuda.

Kohale saabunud politseipatrullid alustasid koheselt otsingutega. Kahtlusalune leiti üles lähedalasuva bensiinijaama juurest. Võõrapärase välimusega 26-aastane mees osutas vastupanu ja ähvardas politseinikke kiviga, mistõttu pidid politseinikud kasutama elektrišokirelva.

Politsei uurib asja kui tapmist.

Politsei palub juhtunut pealt näinud inimestel ühendust võtta uurija telefonil 050 456 3242. Kahtlusalune on ligi 165 cm pikk, peas oli must nokkmüts ja käes kilekott.

Kommentaarid
(Külastatud 318 korda, 1 külastust täna)