Vargad viisid Tampere Maskust kümnete tuhandete eest kaupa

Vargad viisid Tamperest Lielahti kaubakeskuse Masku mööblipoest laupäeva varahommikul kaupa kümnete tuhandete eurode eest.

Suurem osa varastatud asjadest on mööbel, ent ära viidi ka kaupluses olnud sularaha, vahendab Aamulehti.

Vargus pandi toime laupäeva hommikul kella nelja ja viie vahel. Politsei sai asja kohta teate laupäeval keset päeva kaupluse töötajatelt.

Kriminaalkomissar Ossi Kaario ütles, et vargad olid sisse läinud ukse kaudu, aga rohkem pole praegu veel teada. Kahtlus on, et varguses osales mitu inimest. Kaup viidi minema sini-valge veoautoga, millest politsei on avaldanud uduse valvekaamera pildi. Politsei palub kõigil, kes asja kohta midagi teavad, võtta ühendust Kesk-Soome politsei korrapidajaga telefonil 0295 445 801, jätta teade automaatvastajale numbril 0800 90022 või saata meil aadressil vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Lielahden Maskusta varastettiin huonekaluja kymmenien tuhansien eurojen arvosta – Näitkö tätä kuorma-autoa? – Aamulehti

Petri Huhtinen Enni Mansikkamäki Aamulehti Tampereen Lielahdessa murtauduttiin Masku Kalustetaloon varhain lauantaiaamuna. Huonekaluliikkeestä anastettiin omaisuutta kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Suurin osa anastetusta omaisuudesta oli huonekaluja, mutta liikkeessä oli myös hieman käteistä, joka lähti varkaiden matkaan. Murto tapahtui noin kello neljän ja viiden välillä lauantaiaamuna. Poliisi sai ilmoituksen murrosta puolen päivän aikaan kalusteliikkeen henkilökunnalta.

Kommentaarid
(Külastatud 271 korda, 1 külastust täna)