Üks Soome poliitik süüdistab teist ahistamises

Põlissoomlaste erakonna poliitik ja Eduskunta liikme Leena Meri assistent Petri Lehtinen süüdistab Merit ahistamises ja au haavamises.

Lehtinen on teinud Hyvinkäält parlamenti valitud Leena Meri kohta kuriteoteate. Politsei asja lähemalt ei kommenteeri, vahendab Aamuposti.

Lehtinen süüdistab Merit ahistamises ja au haavamises. Lehtinen jäi möödunud aasta aprillis haiguspuhkusele ja pole sealt naasnud. Lehtinen märgib, et Meri võttis talt nii töö kui tervise. Piinamine kestis mehe väitel pool aastat. Lehtinen alustas Meri assistendina tööd 2015. aasta aprillis. Kuriteoteate tegi Lehtinen kuu aega tagasi.

Leena Meri ütles, et on kuriteoteatest teadlik ja lisas, et kuulis sellest meedia vahendusel. Ta peab süüdistust osaks valimisvõitlusest, kuna ta soovib kandideerida Põlissoomlaste erakonna juhiks ja parlamendi fraktsiooni esimeheks.

Ametivõimud Meriga veel ühendust võtnud ei ole. Parlamendis oli asi arutusel veebruaris. Märtsis valminud kirjalikus seletuses on märgitud, et tööandja polnud ebasoovitavast käitumisest teadlik. Meri kinnitab, et pole teinud seda, milles teda süüdistatakse.

Kommentaarid
(Külastatud 301 korda, 1 külastust täna)