Suvel saab Soomest rongiga viisavabalt Venemaale sõita

Jalgpalli MM toimub Venemaal järgmisel, 2018. aastal, aga juba sel suvel saab sõita Soomest rongiga Venemaale vaatama FIFA konföderatsioonide karikamänge. Tegemist on MM-turniiri peaprooviga, millest võtavad osa esindajad igast maailmajaost.

Soome ja Venemaa vahel sõitva Allegro-kiirrongiga saab minna käesoleval suvel karikamänge vaatama viisavabalt, edastab Soome raudtee-ettevõte VR. Piletid Allegro rongidele on 17. juunist kuni 2. juulini toimuvate mängude ajaks juba müügis.

Allegro rongiga pääseb mugavalt otse võistluspaikadesse. Matšid toimuvad Peterburis, Moskvas, Sotšis ja Kaasanis. Allegro sõidab Helsingist Peterburgi 3,5 tunniga ja pileti hind algab 39 eurost. Peterburist edasi pääseb tasuta Venemaa enda võistlusrongidega. Registreerudes mängudele FAN-ID kodulehel pääseb Venemaale viisavabalt. Viisavabadus kehtib kuni 10 päeva enne mängu, mis tähendab, et Venemaal saab viisavabalt pikemalt aega veeta.

Nii võistluspiletite ostu, FAN-ID registreerumise kui Vene võistlusrongide broneeringu saab teha internetis.

Samamoodi pääseb viisavabalt rongiga Venemaale tuleval aastal toimuva jalgpalli MM-i ajal 14.6.-15.7.2018. VR on koondanud Venemaale reisimist puudutava info eraldi leheküljele www.vr.fi/confederationcup.

Kommentaarid
(Külastatud 1,126 korda, 1 külastust täna)