Soome daun lööb laineid modellimaailmas

Dauni sündroomiga sündinud 19-aastane soomlanna Maija Mattila lööb laineid modellimaailmas.

Maija on näiteks Kalevala-koru 2017. aasta kevade uudistoodete modell, vahendab Iltalehti.

Maijale meeldib catwalk ja rõivaste esitlemine. Kõndimist on ta harjutanud videote abil, aga moešõudele pole teda veel kutsutud. Maija unistus on luua oma modellifirma, mille modellina ta ise tööd teeks. Maija tahab pääseda rõivaid esitlema New Yorki.

Maija ema Anna-Erika ei saanud algul tütre huvist aru, aga siis nägi Austraalia daunist modelli Madeline Stewarti sissekannet Facebookis. Pärast seda aitab ema tütre unistustele kaasa.

Huomasitteko minut viikonlopun Ilonassa? Rakastan kuvauksia ja kauniita vaatteita. ❤ #photoshoot #ilona #maijamattila #Repost @ilona_iltalehti with @repostapp ・・・ 19-vuotias Maija Mattila tähtää ammattimalliksi. Puoliksi nigerialainen nuori nainen raivaa edestään Downin syndroomaan liittyviä ennakkoluuloja. Maijasta kameran edessä oleminen on helppoa ja kuvattavana oleminen saa hänet tuntemaan itsensä kauniiksi. – Katsoin @suomenhuippumallihaussa -ohjelman ensimmäistä tuotantokautta vuonna 2008 ja keksin, että minäkin voisin alkaa malliksi. Olin silloin yhdeksänvuotias. Tulevaisuudessa Maija toivoo, että voisi tehdä työtä toisten ihmisten kanssa. Kuva: Riitta Heiskanen Tyyli: Maryam Razavi Meikki ja hiukset: Aino-Sofia Kojonen @riittahei2 @maryam.razavi @ainosofiakojonen @maijamattila_official

A post shared by Maija Mattila Official (@maijamattila_official) on

Valmiina jännään päivään! ❤ #modeling #kalevalakoru #getready #maijamattila #Repost @salonbellapelo with @repostapp ・・・ Upea @maijamattila_official kävi valmistautumassa Kalevala Korun 80-vuotis juhlavideon lanseeraukseen. #kalevakoru #janeiredale #kampaus #meikkaus

A post shared by Maija Mattila Official (@maijamattila_official) on

Kiitos kaikille meikkikilpailuun osallistuneille! Olen nyt arponut voittajan, ja lähettänyt hänelle viestiä. Ihanaa viikonloppua kaikille! ❤ Kuva @miskujoyce , MUAH @marjabrink & vaatteet Sisters Point / Prizzi Oy #maijamattila #viikonloppu #kiitos #Marilyn

A post shared by Maija Mattila Official (@maijamattila_official) on

Ihanaa naistenpäivää kaikille! Muistetaan olla ylpeitä itsestämme ja muista, ja mennä kohti unelmia! ❤ Puku: Muotitalo Tyynelä #naistenpäivä #womendsay #maijamattila #muotitalotyynelä #changingthefaceofbeauty

A post shared by Maija Mattila Official (@maijamattila_official) on

Kommentaarid
(Külastatud 540 korda, 1 külastust täna)