Politsei otsis sadamas läbi 300 autot, ohtlik isik jäi tabamata

Politsei otsis täna Helsingi Läänesadamas läbi 300 Tallinki Megastarilt maha sõitnud autot, aga otsitav ohtlik isik jäi tabamata.

Suure reisijate arvu tõttu võeti autosid ette pisteliselt. Läbi jõuti otsida 300 autot, vahendab Ilta-Sanomat.

Helsingi politseijaoskonna komissar Juha Haapalainen ütles, et tegemist oli politsei ja piirivalve ühisoperatsiooniga, mille käigus kontrolliti läbi võimalikult palju autosid. Politsei otsis ohtlikku isikut, kes teadaolevalt viibis laevas. Haapalainen ütles, et politseile oli saabunud isiku kohta vihje.

Osa politseinikke olid tõhusamalt relvastatud ja kaasatud olid politseikoerad.  Midagi siiski ei leitud ja kedagi kinni ei võetud.

Autosid oli palju ja uus laev oli sisse tulemas, mistõttu vaadati autosid läbi pisteliselt. Haapalaineni sõnul oli kohal viis politseiüksust ja kaks piirivalve üksust. Põhiliselt kontrolliti autosid, aga jälgiti ka jalakäijaid.

Megastar väljus sadamast graafiku kohaselt kell 16.30, pärast seda veel kontroll jätkus. Kella 18 ajal oli operatsioon läbi.

300 auton suurratsia Länsisatamassa – vaarallinen henkilö vältti poliisin haavin

Helsingin Länsisatamassa tarkastettiin maanantaina 300 Tallink Megastar -laivasta saapuvaa ajoneuvoa. Komisario Juha Haapalainen Helsingin poliisista kertoo, että kyseessä oli rajavartiolaitoksen ja poliisin yhteisoperaatio, jossa tarkastettiin mahdollisimman monta ajoneuvoa. Poliisi etsi vaarallista henkilöä, jonka oletettiin mahdollisesti olevan laivassa. – Poliisille oli tullut tieto maahan saapuvasta henkilöstä, Haapalainen sanoo.

Kommentaarid
(Külastatud 362 korda, 1 külastust täna)