Peterburis hukkus raskes autoõnnetuses soomlane

Peterburi lõunaosas Suur-Kolppanas toimus eile liiklusõnnetus, milles hukkus 73-aastane Soome kodanik.

Pealtnägijate väitel põrkasid kaks džiipi väga suurel kiirusel üksteisega kokku. Gatšina poolt tulnud vanemat tüüpi Toyota Land Cruiser, mida juhtis soomlane oli sooritanud möödasõitu bussist, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud Mitsubishi Pajeroga, vahendab Vene liiklusportaal spbvoditel.ru.

Toyota oli Soome numbrimärkidega, Mitsubishi registreeritud Peterburis. Pilte õnnetusest on jagatud Avto Gatšina lehel VK portaalis. Õnnetusest on üleval ka video.

Autod olid õnnetuse järel mõlemad suhteliselt kortsus.

Liiklusõnnetus Suur-Kolppanas 20.05.2017. Kujutis: VK
Liiklusõnnetus Suur-Kolppanas 20.05.2017. Kujutis: VK
Liiklusõnnetus Suur-Kolppanas 20.05.2017. Kujutis: VK

Soome välisministeerium kinnitas Ilta-Sanomatele, et hukkus Soome kodanik.

Suomalainen menehtyi auto-onnettomuudessa Venäjällä

Suomalainen henkilö on menehtynyt eilen Pietarin lähistöllä Venäjällä tapahtuneessa auto-onnettomuudessa. Ajoneuvot törmäsivät tiellä nokikkain, jonka seurauksena suomalainen henkilö kuoli onnettomuuspaikalle. Onnettomuus tapahtui Pietarin eteläpuolella Suuri-Kolppanan alueella. Kaksi muuta henkilöä loukkaantui onnettomuudessa, kertovat venäläismediat. Ulkoministeriöstä vahvistetaan Ilta-Sanomille, että auto-onnettomuus on ministeriön tiedossa. Ulkoministeriön viestintäpäivystäjä Karoliina Romanoff vahvistaa tiedon siitä, että menehtynyt oli suomalainen.

Kommentaarid
(Külastatud 451 korda, 1 külastust täna)