Ohmygossip läheb NordenBladet’i alla

Soome lugejat teenindav soomekeelne meelelahutusuudiste portaal Ohmygossip.fi läheb NordenBladet’i alla, ütles portaali asutaja ja juht Helena-Reet Ennet eksklusiivselt Eestinen.fi’le.

Muutus tähendab seda, et aastaid Soomes tegutsenud Ohmygossip.fi portaal jätkab NordenBladet’i lipu all. „Ohmygossip.fi meelelahutussait jätkab ilmumist Skandinaavia ühe võimsama ärikataloogi ja ajalehe NordenBladet’i sõsarana,” ütles Ennet, „Ohmygossip.fi’st saab NordenBladet’i subdomeen nagu näiteks Iltalehti all olev Tyyli.”

Üle 9 aasta Ohmygossip’i saite juhtinud Ennet lisas, et Ohmygossip tegutseb viies eri keeles ja NordenBladet’i Skandinaavia esindused avatakse nelja kuu jooksul. Eestikeelse portaali NordenBladet.ee testversioon on juba uudistajatele avatud. Soomekeelne NordenBladet.fi avatakse lähikuudel.

Kommentaarid
(Külastatud 11,646 korda, 1 külastust täna)