Noor naine suri Rovaniemis pärast ecstasy tablettide neelamist

Politsei sai laupäeva hommikul teate ühes Rovaniemi korteris surnud noore naise kohta, kes oli tarvitanud ecstasy tablette. Politsei võttis juhtunuga seoses kinni ühe noormehe, keda kahtlustatakse naisele mõnuaine pakkumises.

Täisealised noored olid varem karistamata, vahendab Iltalehti. Politsei kahtlustab, et surma tõi kaasa ecstasy, aga surma täpse põhjuse selgitab välja kohtuarstlik ekspertiis.

Ecstasy’t peetakse väga ohtlikuks narkootikumiks. Soome karistusseadustiku alusel peetakse ohtlikuks narkootikumiks sellist mõnuainet, mille tarvitamine võib olla eluohtlik. Eriti ohtlik on mõnuainete tarvitamine koos alkoholi või ravimitega. Narkootikumide puhul pole kunagi teada nende täpne koostis.

Kommentaarid
(Külastatud 1,028 korda, 1 külastust täna)