Laibatükeldajale määrati tagaselja uus vanglakaristus

Tallinna laibatükeldaja Markus Pönkä, kes pidi eelmisel neljapäeval ilmuma vanglasse, aga jättis sinna minemata ja keda on nädal aega taga otsitud, sai täna kaela uue vanglakaristuse maksevahendiga seotud pettuse alusel.

Juba eelmisel nädalal, kui 33-aastane Pönkä tagaotsitavaks kuulutati, andis politsei teada, et tema suhtes on käimas veel üks kriminaalasi. Täna selgus kohtus, et tegemist on maksevahendiga seotud pettusega, millel alusel ta tagaselja vangi mõisteti. Kuritegu pandi toime Helsingis 27. jaanuaril.

Kolmeks aastaks ja 8 kuuks vangi mõistetud Pönkä pidi vanglasse ilmuma eelmisel neljapäeval kell 16.15, aga vanglasse ta ei jõudnud. Mees kuulutati tagaotsitavaks, aga teda poole veel leitud.

Aastal 2007 mõisteti Pönkäle äriprtneri tükeldamise eest 12 aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
(Külastatud 244 korda, 1 külastust täna)