KUUM: Helsingis suuroperatsioon Tallinki laevaga saabunud autode kontrollimiseks

Tallinki laevaga Megastar saabunud autosid kontrollitakse Helsingi Läänesadamas üksteise järel läbi. Teadaolevalt otsitakse ühk ohtlikku isikut.

Tallinki laeva juures on ametis vähemalt viis politseiautot, vahendab Ilta-Sanomat. Helsingi politsei komissar Juha Haapala ütles, et Läänesadamas on käimas suur operatsioon. Ta kinnitas, et kohal on viis patrulli.

Teadaolevalt otsiti midagi laevalt maha sõitvatelt autodelt. Politsei pole täpsustanud, mida laevalt tulevatelt autodelt otsiti.

Kohal käinud Ilta-Sanomate fotograaf nägi, kuidas politsei peatas üksteise järel laevalt maha sõitvaid autosid. Kohal olid nii tolli, piirivalve kui politsei üksused. Osa politseinikke olid tavapärasest enam relvastatud ja kaasas olid koerad.

Tallink Silja Oy avalike suhete juht Marika Nöjd kinnitas, et politsei oli laeval Helsingis vastas. Tema väitel oli see nagu tavapärane kontroll, aga kohal oli rohkem politseinikke.

Tallinki laev Megastar võeti kasutusele 2017. aasta jaanuaris. Laev mahutab 2800 reisijat. Megastar on suuruse poolest nagu korralik kruiisilaev.

Laev sõitis sadamast tagasi välja graafiku järgi kell 16.30, aga sadamas jätkub autode kontrollimine.

Mittava poliisioperaatio Länsisatamassa – poliisi etsii vaarallista henkilöä

Komisario Juha Haapala Helsingin poliisista kertoo, että Helsingin Länsisatamassa on meneillään laaja tehtävä. – Paikalla on noin viisi partiota, Haapala kertoo. Ilta-Sanomien tietojen mukaan poliisin tehtävä kohdistuu Tallink Megastariin ja sieltä poistuvaan autoliikenteeseen. Poliisi on toistaiseksi vaitonainen, millaisesta tehtävästä on kyse. Ilta-Sanomien paikalla ollut valokuvaaja kertoo nähneensä, kuinka poliisit pysäyttivät laivasta poistuvien autojen kuljettajia.

Kommentaarid
(Külastatud 709 korda, 1 külastust täna)