Iisraeli suursaadik korraldas Helsingis vastuvõtu

Iisraeli suursaadik Soomes Dov Segev-Steinberg korraldas Iisraeli 69. sünnipäeva puhul Soomes piduliku vastuvõtu.

Teisipäeval, 9. mail, kogunesid sajad Iisraeli sõbrad, poliitikud ja liidrid Helsingis Ritarikatu 1 asuvas Rootsi arhitekti G. T. Chiewitz loodud kaunis Ritarihuone palees, kus Iisraeli suursaadik Soomes ja Eestis Dov Segev-Steinberg ning konsul Michal Cohen korraldasid piduliku vastuvõtu.

„Oli väga tore näha sadu Iisraeli sõpru ja liidreid tähistamas Iisraeli 69. iseseisvuspäeva. Üritus oli pidulik, sõbralik ning üllatusterohke,” räägib OHMYGOSSIP-lehtede juht ning Iisraeli meedia suursaadik Skandinaavias Helena-Reet Ennet.

Iisraeli 69. sünnipäeva peeti ka nädal varem Eestis Radisson Blu Sky Hotellis.

Galerii pidulikust üritusest on üleval OHMYGOSSIP veebis.

Ülal fotol Iisraeli suursaadik Soomes ja Eestis Dov Segev-Steinberg (vasakul) ning konsul Michal Cohen. Foto: OHMYGOSSIP/ Helena-Reet Ennet

Kommentaarid
(Külastatud 3,024 korda, 5 külastust täna)