Helsingis tapeti mees, keda oli löödud terariistaga rindu

Helsingis Munkkivuoris tapeti eile, laupäeva pealelõunal mees, keda oli löödud terariistaga rindu.

Politsei kutsuti Ulvilanie’le veidi enne kella kahte päeval, vahendab Helsingin Sanomat. Ühe kortermaja trepikojas oli mehe surnukeha.

Politsei teatel oli 1972. aastal sündinud meest löödud trepikojas mitu korda terariistaga rindu, mis tõi kaasa surma. Politsei võttis kohapeal kinni 1970. ja 1981. aastal sündinud isikud. Politsei uurib juhtumit kui tapmist.

Helsingin Munkkivuoressa tapettua miestä oli lyöty teräaseella rintaan

Helsingin Munkkivuoresta lauantaina kuolleena löytynyttä miestä oli lyöty teräaseella rintaan. Poliisi hälytettiin Ulvilantielle lauantaina hieman ennen kello kahta iltapäivällä, ja hälytyspaikalla Ulvilantiellä sijaitsevan kerrostalon portaikossa oli miehen ruumis. Poliisi tiedotti sunnuntaina, että vuonna 1972 syntynyttä miestä oli lyöty portaikossa teräaseella rintaan, mikä johti uhrin kuolemaan.

Kommentaarid
(Külastatud 283 korda, 1 külastust täna)