Helsingi metroos rikke tõttu viivitused

Helsingi metrooliikluses on seoses tehnilise rikkega täna õhtuni viivitused. Rongid on graafikust maas kõigil liinidel.

Tehniline probleem tekkis kella 14.20 ajal, vahendab Helsingin Sanomat. Helsingi transpordiettevõte HSL teatas, et viivitusi esineb vähemalt kella kuueni õhtul.

Viivituste ajal võib juhtuda, et rongi tuleb oodata 15 minutit.

Viga ilmnes metroo turvasüsteemis, mille abil juhitakse lüliteid ja semafore. Süsteem töötab praegu väga aeglaselt, mistõttu peavad metrootöötajad rongide tööd juhtima käsitsi. Samal ajal tegeletakse süsteemi remondiga.

Sõiduaegade ja alternatiivsete sõiduvõimaluste kohta saab infot HSLi veebist.

Tekninen vika sekoittaa Helsingin metroliikennettä alkuiltaan asti

Helsingin metrolla matkustavien kannattaa varautua myöhästelyyn torstaina iltapäivällä. Junat kulkevat teknisen vian vuoksi epäsäännöllisin vuorovälein koko metroradalla. Ongelma alkoi jarruttaa metroliikennettä noin kello 14.20. Helsingin seudun liikenne (HSL) arvioi, että poikkeustilanne kestää ainakin iltakuuteen saakka. HSL:n mukaan metroa saattaa joutua odottamaan korjaustöiden aikana enintään 15 minuutin verran.

Kommentaarid
(Külastatud 273 korda, 1 külastust täna)