Arstid ei soovita väikelastele mahla anda

Arstid ei soovita väikelastele enam mahla anda, kuna neil pole mahlast mitte midagi kasu.

Alla 1-aastastele lastele ei tohiks üldse puuviljamahlu anda, vahendab ajakiri Time Ameerika lastearstide akadeemia uut seisukohta. Algul olid lastearstid seisukohal, et laps ei vaja mingeid mahlu enne poolt eluaastat, aga nüüd on seda ajakirjas Pedriatics pikendatud ühe aasta peale. Alla poole aasta vanused lapsed peaks saama ainult kas rinnapiima või toidusegu.

Lastele vanuses 1-3 eluaastat soovitavad arstid päevas mitte rohkem kui 90 grammi  (umbes pool klaasitäit) mahla. Arstide soovitus on, et lastele ei antaks mahla juua rahustamise otstarbel terve päeva jooksul. 4-6-aastastele lastele pole vaja rohkem kui 180 grammi (umbes üks klaasitäis) mahla päevas.

Babies Should Not Drink Fruit Juice, Doctors Group Says

Babies under the age of 1 should not drink fruit juice, according to new guidelines from the American Academy of Pediatrics.

Kommentaarid
(Külastatud 200 korda, 1 külastust täna)