Anu postipakk on olnud teel Turust Helsingisse 30 päeva

Soome naise postipakk on olnud teel Turust Helsingisse 30 päeva. Selle aja jooksul on pakk käinud 18 korda Lietos.

Helsingi naine Anu Nurkka on oodanud Turu veebipoest tellitud seljakotti juba kuu aega. Nii kauba müüja kui ostja on jälginud koodi abil paki liikumist. Pakk on korduvalt liikunud Lietosse, mis asub Turust 12 km kaugusel, vahendab Iltalehti.

Anu Nurkka ise naerab ja räägib, et pole kunagi midagi sellist varem kuulnud. Jälgimiskoodi abil on võimalik tuvastada, et pakk läks Turu linnast välja 30. märtsil. Pärast seda käis pakk 18 korda Lieto vahet.

Ühe korra oleks paki kätte saanud Turus asuvast pakiautomaadist, aga naisel polnud võimalik minna Turu linna otsima seda pakki, mille väärtus oli 50 eurot ja mille post oleks pidanud juba varem Helsingisse toimetama.

Nii kauba müüja kui tellija on korduvalt üritanud postiga ühendust saada, aga ilma tulemusteta. Posti ei saa enam helistada. Chat töötab vaid teatud ajal. Mitte midagi ei saanud teha selleks, et lõpetada paki pendeldamine Turu ja Lieto vahel.

Nädal tagasi laupäeval kella 12 ajal sai naine lõpuks teate, et pakk on Helsingisse jõudnud. Ent rõõm oli üürike. Nagu selgus, oli pakk jõudnud Helsingisse vaid ajutiselt ja võttis kohe suuna tagasi Lietosse, kuhu see jõudis esmaspäeva õhtul kella 19 ajal.

Naist paneb imestama, et paki ringlemist pole võimalik peatada. Post on oma veast aru saanud, aga ei oska nõu anda, kuidas paki ringlemine lõpetada.

Kommentaarid
(Külastatud 294 korda, 1 külastust täna)