Varuge sularaha! Nordeal pühapäeval suur teenusekatkestus

Nordea Panga teenused käesoleva nädala pühapäeval, 23. aprillil ei tööta, mistõttu on mõistlik varuda juba aegsasti sularaha.

Nordea teenuste katkestus algab Soomes pühapäeval kell 4 hommikul ja kestab eeldatavalt kuni kella 18ni õhtul. See tähendab, et päev otsa Nordea panga teenused ei tööta ning sularaha automaadist kaardiga raha välja võtta ei saa, vahendab Taloussanomat. Rivist on sel ajal väljas ka interneti- ja mobiilipangad. Nordea kaardiga saab maksta ainult mõnedes kauplustes, aga sealgi võib olla viivitusi, mistõttu kaardimaksed ei õnnestu.

Teenuste katkestus tuleneb panga IT-süsteemi hooldus- ja uuendustöödest.

Teenuste katkestus mõjutab muu hulgas panga klienditeenindust, kuna iseteenindusse ei pääse sisse. Katkestus puudutab ka Nordea maksekaarte nagu Stockmann Mastercard ja Finnair Plus Mastercard.

Nordea palub katkestuse puhuks varuda aegsasti piisavas koguses sularaha ja ajada oma pangaasjad eelnevalt ära. Teenusekatkestus puudutab Nordea teenuseid ka reisil ja välismaal olles. Reisil olles tasub hotelli eest maksta ära juba laupäeval ja laevale minejatel tasub kaasa võtta sularaha.

Nordea: Varatkaa käteistä sunnuntaiksi

Nordealla on Suomessa lähes kaikki palvelut kattava palvelukatko tämän viikon sunnuntaina. Palvelukatko alkaa aamuyöllä kello 04.00 ja sen arvioidaan päättyvän noin kello 18.00. Palvelukatkon aikana Nordean korteilla ei voi nostaa käteistä, eikä Nordean pankkitunnuksia voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen. Verkko- ja mobiilipankit ovat pois käytöstä katkon ajan.

Kommentaarid
(Külastatud 279 korda, 1 külastust täna)