Unustage hygge! Uus trend maailmas on kalsarikännit!

Taanlaste hygge on juba vana ja kulunud asi. Uus trend maailmas on kalsarikännit – kodus aluspükste väel alkoholi joomine.

Kalsarikännit sai üle maailma kuulsaks tänu Soome välisministeeriumi emotikonile, mida on võimalik veebist alla laadida. Äsja kirjutas soomlastele omasest omaette olemisest Šveitsi ajakiri Das Magasin seoses Soome 100. aastapäevaga.

Suomalaiset tuppisuut ja kalsarikännit hurmaavat nyt maailmalla – Riku Rantala ja kaksi muuta kansainvälistä suomalaista kertovat, onko suosiosta meille iloa

“Suomalainen on hiljaa ja harrastaa yksinäistä alkoholismia alusvaatteissaan”, sanoo palkittu graafikko ja bloggaaja Kasper Strömman. “Puhumaton mölli, joka menee välittömästi tekemään itsemurhan, jos joku koskettaa”, sanoo Madventures-seikkailija, kirjailija ja mediapersoona Riku Rantala. No eikä ole! Miehet kyllä sanovat nuo sanat, mutta he sanovat ne luonnehtiakseen aikansa eläneitä myyttejä. Ne pitäisi nitistää.

Kommentaarid
(Külastatud 442 korda, 1 külastust täna)