Terrorirünnakus hukkus 41-aastane Spotify töötaja Chris Bevington

Stockholmi terrorirünnakus hukkus teiste seas 41-aastane Briti pereisa Chris Bevington, kes töötas firmas Spotify.

Bevingtoni perekond kinnitas tema surma täna, kaks päeva pärast rünnakut, vahendab The Telegraph. Bevingtoni isa ütles välisministeeriumi kaudu edastatud teates, et pere on murtud andeka, kirgliku ja hooliva poja Chrisi lahkumise pärast. Chris oli suurepärane abikaasa, poeg, isa, vend ja lähedane sõber.

Bevington oli abielus ja tal on 4-aastane poeg. Ta elas Stockholmis ja töötas muusika jagamisega tegelevas firmas Spotify.

British father Chris Bevington named as victim of Stockholm terror attack

A British citizen who was among four people killed in the Stockholm attack has been named as Chris Bevington. Mr Bevington’s family confirmed his death on Sunday, two days after an Isil-inspired terrorist conducted a deadly rampage with a hijacked lorry.

Kommentaarid
(Külastatud 337 korda, 1 külastust täna)