Stockholmi terrorist tunnistas teo üles ja tal on hea meel

Stockholmi terrorirünnaku korraldanud 39-aastane Rahmat Akilov tunnistas uurijatele oma teo üles ja ütles, et tal on tehtu üle hea meel.

Expresseni käsutuses oleva info kohaselt oli Akilov ülekuulamisel öelnud, et ta on rahul sellega, mis ta tegi ja et ta on saavutanud kõik, mis ta lootis saavutada.

Akilov tunnistas üles, et see oli tema, kes sõitis veoautoga 7. aprillil Stockholmis mööda Drottninggatanit ja et see polnud mingi kokkusattumus, et ta just seal sel ajal tol päeval oli. See oli tema eesmärk ja ta saavutas oma eesmärgi.

Rakhmat Akilov, 39, misstänks för attacken i Stockholm

Rakhmat Akilov, 39, från Uzbekistan är anhållen på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott genom mord i Stockholm fredagen den 7 april. Fyra personer dödades när Rakhmat Akilov misstänks ha mejat ner dem med en lastbil på Drottninggatan. 39-åringen nekades uppehållstillstånd i Sverige i somras och söktes av polis efter att ha avvikit.

Kommentaarid
(Külastatud 648 korda, 1 külastust täna)