Soomlane Tara oli metroojaamas, kui pomm plahvatas

Soomlane Tara Kovalenko oli Peterburis Tehnoloogia instituudi metroojaamas, kui pomm plahvatas. Naine on veel siiani šokis, vahendab Iltalehti.

Kovalenko oli koos ukrainlasest mehega astunud metroojaama eskalaatorile, kui sai aru, et midagi on toimunud. Kohe nende taga jooksid metrootöötajad ja takistasid inimestel liikumist. Seejärel tulid venekeelsed teated. Teadete järgi oli inimestel ainus võimalus liikuda otse õnnetuspaigale.

Kui naine oli eskalaatoriga alla jõudnud, sai ta aru, mis on juhtunud. Kõik kohad olid täis suitsu. Inimesed olid paanikas. Üks tüdruk karjus, et toimunud on pommiplahvatus, võttis käest kinni ja tiris eskalaatori poole. Näha oli veriseid ja vigastatud inimesi.

Inimesed nutsid, osa tahtis välja pääseda. Kui naine välja sai, siis oli tänaval palju paanikas ja vigastatud inimesi.

Kovalenko on Peterburis külas mehe perekonnal. Kui ta oleks hotellist veidi varem liikuma hakanud, siis oleks ta võinud ise õnnetusse sattuda.

Kommentaarid
(Külastatud 389 korda, 1 külastust täna)