Soomes seaga seksinud mehele nõutakse tingimisi vangistust

Jaanuaris Põhja-Pohjanaal Kärsämäel seaga seksinud mees sai täna süüdistuse, mille järgi nõuab prokurör talle tingimisi vanglakaristust.

Meest süüdistatakse avaliku korra rikkumises, joobes juhtimises ja liiklusohtliku olukorra tekitamises, vahendab Iltalehti. Prokurör nõuab mehele tingimisi vanglakaristust ja rahatrahvi. Meest ei süüdistatud otseselt seaga seksimises, kuna see pole Soomes kuritegu. Kuriteoks muutub asi siis, kui loomale põhjustatakse valu ja kannatusi.

Politsei sai mehe kohta infot jaanuaris, kui mees oli astunud suguühtesse 250 kg kaalunud kuldiga. Kokku oli mees käinud laudas sees kolmel korral. Vahele jäi ta otse suguühte pealt tänavuse aasta jaanuaris, kui laudas hakkas tööle signalisatsioon ja lauta vaatama läinud töötajad leidsid seasulust eest alasti mehe. Pärast seda kutsuti välja politsei.

Mees oli lauta pääsenud uksest, mille hinged olid katki. Pärast vahelejäämist põgenes purjus mees enne, kui politsei kohale jõudis. Mees peeti kinni ligi 40 km kaugusel sündmuskohast, kui ta oli sõitnud autoga ojja.

Mees oli laudas käinud ka 2016. aasta novembris. Siis oli mees laudas ühe tunni ja 15 minutit. Pärast seda vahejuhtumit paigaldati lauta uus valvesüsteem ja kaamera.

Kärsämäe sigalas on ligi 700 emist koos põrsastega ja kaks kulti. Mõlemad kuldid kaaluvad ligi 250 kg.

Kommentaarid
(Külastatud 302 korda, 1 külastust täna)