Soomes elav egiptlane: immigrandid tegutsevad prostituutidena

Soomes elav egiptlane ütles, et tema teada tegutsevad migrandid Helsingis prostituutidena.

Egiptlane ütles Youtube’i videos, et ta teab päris kindlatest allikatest, et migrandid, põhiliselt mehed pakuvad Helsingis soome naistele seksiteenust. Egiptlane ütles, et ta nimi on Amir Habib ja ta on koos soomlannast kaasaga elanud Soomes alates 2016. aasta augustist. Enne seda elas paar alates 2010. aastast Egiptuses.

Habib, kes on kopti kristlane ütles, et nägi oma silmaga, kuidas Afganistanist ja Saudi Araabiast pärit jihadistid saabusid bussidega Kairosse. Pärast seda läks olukord järjest hullemaks, Egiptusesse ei julgenud enam tulla turistid ja riigi majandus käis alla.

Egiptlane ütles, et soomlased peaks üles ärkama ja aru saama, et migrandid pole tulnud Soome heade kavatsustega, kuna seda näeb ette islami ideoloogia. Mees ütles oma Egiptuse kogemusele tuginedes, et moslemid on alandlikud ainult siis, kui nad on nõrgad. Seda näeb ette pühakiri Koraan. Ent kui nad muutuvad tugevaks, siis on suhtumine hoopis teine ja järgneb radikaalne võitlus.

Egiptlane soovitas lugeda tähelepanelikult Koraani, kus prohvet Muhamed ütleb, et teist usku inimeste tapmine on õigustatud. Egiptlane ütles, et pole olemas sellist asja nagu radikaalne islam. Islam on tema väitel igal pool ühesugune.

Egiptlane ütles, et kristlasi kiusatakse taga ka Egiptuses, näiteks ei lasta seal kristlasi juhtivatele kohtadele.

Videos on räägitud migrantidega, kes rääkisid, et nad võitlevad inimõiguste eest ja sunniviisiliste väljasaatmiste vastu. Videos on näha, kuidas Helsingi kesklinnas on migrantide laagris riputatud nööri peale sõnumid, mis kutsuvad üles muutma korda ja kaotama riikide vahelised piirid.

Plakatid Helsingis immigrantide laagris. Kujutis: Youtube
Plakatid Helsingis immigrantide laagris. Kujutis: Youtube
Kommentaarid
(Külastatud 300 korda, 1 külastust täna)