Soome saadiku sekkumine viib soomlaste saate Eesti tele-ekraanilt

Soome suursaadiku Kirsti Narineni sekkumine tõi Eestis kaasa Põdra-TV tsenseerimise ja saate kavast eemaldamise.

Soome suursaadik Eestis Kirsti Narinen võttis ühendust Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aasaga ja juhtis tähelepanu, et soomlaste poolt kokku pandud Põdra-TV saates intervjueeriti Soome kodanikku Leena Hietaneni, kelle vaated ei lähe kokku Soome ametlike vaadetega. Narineni sekkumine viis Tallinna TV ekraanil oleva saate tsenseerimiseni, kus saatest võeti välja intervjuu soomlase Risto Teinoneniga ning alates sügisest Põdra-TV-d enam ekraanile ei lasta.

Narinen ütles Iltalehtile, et küsis linnapea Taavi Aasa käest, kas too teab, et saates võtab sõna Leena Hietanen, kellel on veidi erinev arusaam Eesti ja Soome ajaloost.

Täna ütles Tallinna TV juht Revo Raudjärv intervjuus Delfile, viidates Narineni väidetele, et Põdra-TV saatest eemaldati varem planeeritud intervjuu Risto Teinoneniga ja alates sügisest Põdra-TV-d enam ekraanile ei lasta.

Kommentaarid
(Külastatud 333 korda, 1 külastust täna)