Soome naised on ilusad imetajad

Aprillikuus on Helsingis Kääntöpaikka galeriis üleval fotonäitus kaunitest imetavatest Soome naistest.

Projekti „Mina olen kaunis imetaja” eestvedajad Natalie Ärling ja Anne Partanen soovivad fotode kaudu muuta suhtumist imetamisse, vahendab Iltalehti. Üleval on fotod 40 soome naisest. Fotode autorid on fotograafid Miika Soukkala ja Alina Ainola.

Soome naised on imetamisest pannud üles pilte Instagrami:

#imetys mun elämäni toinen julkinen imetyskuva ja viimeinen sellainen. Ensimäinen oli omistettu Terille 😉 #primelifebyumppu #fitfashionfi @fitfashionfi imetyksen viha rakkaus suhde nyt blogissa

A post shared by 🖤Hairdresser 🖤Blogger 🖤 Mom (@umppu) on

Imetys startannut onnistuneesti 🙌 Esikoista imetin 1v6kk ja lopetin, sillä kuuden ruoka-aineen imetysdieetti vei kilot ja voimat. Keskimmäistä imetin 2v2kk ja lopetin, sillä toive kolmannesta vaati sen. Tätä kolmatta imetän toivottavasti just niin kauan, kun imetys sujuu, on molemmille mieluista ja lapsi tahtoo. #imetys #imetysjuttuja #breastmilk #oneweekoldbaby

A post shared by Emmi Jansson (@skribentti) on

Vielä pika imetykset ja illan viettoon! 🍾🎉 #juhlimaan#party#imetys#baby

A post shared by salsa (@salsalla) on

Hieman väsynytkö 🙄😅 #tiredbuthappy #imetys #baby #momofthree

A post shared by Annina (@ninnuska_) on

Mie ja miun tissiposki maitoparta ukkeli 😘 Hurjalle tuntuu, että kohta vuosi takana tissittelyä ja loppua ei vieläkään näy. 🙈 Välillä on päiviä, ku tuntuu että nyt riittää, mutta on tää vaan aika ihanaa, ku yks pyytää “mammammaa” ja lopulta tuhisee tyytyväisenä kainalossa 😊 #imetys #imetysnäkyväksi

A post shared by Linda Henna Elina (@lindananana) on

Nyt se on tässä, pakon edessä. Vaikka tiedän, että tämä on kummankin parhaaksi, suru on suuri. Vaikeinta on tieto, etten enää koskaan tule kokemaan tätä. Imetys ❤️ #imetys #imetyksentukiry #erityislapsi #väinöviljami #äidinomaerityinen #breastfeeding #meneetunteisiin #olihanmeilläpitkätaival #1v7kk #mitenniinherkkä #lovethisdudetopieces #vauvagram #toisenlaisetäidit

A post shared by Mari (@toisenlainenmutsi) on

Maijan suojaväri 🍄 #marimekko #neuvolantäti #univormupäällä #imetys

A post shared by Maarit Hyvönen (@maippinen) on

Tissihommat. #imetys #imetysnäkyväksi #breastfeeding #normalizebreastfeeding #taaperoimetys

A post shared by Katja Virpiranta (@virpirannanmamma) on

Mekin instassa arpaonni suosi @missmagpiepictures ia!🌷Ota yhteyttä niin saan korusi postiin😃KIITOS kaikille osallistuneille💞 @susannahynynen #tissikoru #madebymekki #arvonta #imetys #imetysasenne #imetysrauha #vauva #vauva2017 #vauva2016

A post shared by MadeByMekki (@madebymekki) on

Niin hienosti kuopukseni on kasvanut ja kehittynyt rintamaidolla. #täysimetys #imetys

A post shared by Heidi (@heidi_joukolatar) on

Kommentaarid
(Külastatud 436 korda, 1 külastust täna)