Õlleauto juht tegi kõik, et auto peatada

Eilses Stockholmi rünnakus kasutatud Spendrupsi õlleauto juht tegi kõik, et auto peatada. Ta seisis oma kehaga autole ette.

See oli eile kella 14:30 ajal, kui maskis mees ilmus Stockholmi kesklinnas Caliente restoranis juures peatunud õlleauto juurde. Autojuht oli autost väljunud, et viia restorani kaupa. Autojuht, kes töötab õllefirmas Spendrups nägi, kuidas maskis mees istus auto kabiini rooli taha. Juht seisis auto ette, et auto ei saaks minema sõita.

Kui auto liikuma hakkas, hüppas juht kõrvale, aga sai ikka vigastusi, vahendab Expressen.

Autojuht on praegu politsei järelvalve all ja Spendrupsil pole temaga enam ühendust. Isegi seda ei teata, kus mees on. Ainus, mis on teada, et mees ja tema perekond on šokis. Spendrupsi esindaja Mårten Lyth ütles, et auto juht oli jooksnud autol järel ja teatanud politseisse ning aidanud neid, kes vigastada said.

Autojuht oli toiduainete valdkonna töötajate ametiühingu liige. Ametiühingu pressiesindaja Ingrid Persson ütles, et ta on olnud juhiga kontaktis, juht on šokis ja kergelt vigastatud. Ametiühingu esindaja avaldas lootust, et tööandja täidab oma kohust ja toetab töötajat. Toetamise all peab ametiühingu esindaja silmas inimese toetamist kriisiolukorras. Ametiühingu esindaja avaldas lootust, et Spendrups võtab sellises olukorras vastutuse.

Kommentaarid
(Külastatud 234 korda, 1 külastust täna)