KUUM: Migrandid loopisid Rootsi politseinikke kividega

Stockholmi äärelinnas Rinkeby’s, mida tuntakse ka kui migrantide džunglit, kus Rootsi politseinikud on varem peksa saanud ja kuhu paljud inimesed jalga tõsta ei julge, loobiti ööl vastu laupäeva inimesi kinni võtma läinud politseinikke kividega.

Rootsi politseinik Abdallah Ahmed pani kividega loopimise kohta info üles oma kontole Instagramis. Ta kirjutab, et Tenstas tööd tehes loobiti teda kividega. Ta kutsub ühtlasi inimesi üles Rootsi eest üles tõusma ja sõdima.

Rinkeby piirkonda mainis ära ka USA president Donald Trump, kui rääkis poolteist kuud tagasi olukorrast Rootsis seoses migrantidega. Kui politseinikud reede õhtul läksid sinna 17-aastast noorukit ja tema ema kinni võtma, siis loobiti politseinikke kividega, vahendab Daily Mail. Tegemist oli noorukite kambaga, kes astus politseinikele vastu.

Nooruk ja tema ema võeti kinni seoses sellega, et nende korterisse oli sisse kirjutatud 39-aastane kahtlusalune. Nii nooruk kui tema ema lasti pärast ülekuulamist vabaks.

Police officers in Stockholm were attacked with STONES

EXCLUSIVE: Happened near Rinkeby, part of ‘no go zone’ mentioned by Trump Policeman Abdallah Ahmed said on social media: ‘Some people will never learn’ Officers believed to be involved in operation to arrest 17-year-old and his mother Police officers responding to the Stockholm terror atrocity were attacked by a gang of youths who pelted them with stones last night, Swedish policemen have said.

Kommentaarid
(Külastatud 450 korda, 1 külastust täna)