Immigrandid takistasid Helsingis politsei tööd, sõimasid fašistideks

Immigrandid takistasid Helsingis politsei tööd ja sõimasid politseinikke fašistideks. Politseinikud ilmutasid selle kõige juures ülimat rahulikkust.

Interneti Youtube keskkonda on üles pandud video, kus on näha, kuidas esmaspäeva, 3. aprilli õhtul tahtis üks Pasila politseijaoskonna auto sõita väljakutsele, aga ei saanud seda teha, kuna migrandid olid sulgenud tee. Migrandid seisid autol ees ja üks viskas end koguni auto ette pikali.

Politseinike kehakeelest on videos näha, et nad tahaks selle korralageduse lõpetada, aga mingil põhjusel ei saa seda teha. Lõpuks nad siiski võtsid end kokku ja lihtsalt tõstsid migrandid tee pealt eest minema. Selle peale sõimasid migrandid ja nende soomlastest sõbrad politseinikke fašistideks.

Lõpuks võtsid politseinikud appi koera, et politseimajast välja sõita:

Kommentaarid
(Külastatud 346 korda, 1 külastust täna)