Helsingis probleemid posti jagamisel, inimesed oodanud mitu nädalat

Helsingis on mitmel pool suured probleemid posti jagamisel. Näiteks Munkkiniemis pole inimesed juba mitu nädalat posti saanud ja nõnda on osa arveid jäänud tasumata.

Munkkiniemi elanik Ulla Wiklund on tähtsat kirja oodanud juba kaks nädalat, vahendab Helsingin Sanomat. Talle mõeldud arve pandi posti 10. aprillil. Arve saatja jaoks on tähtis, et arve saaks makstud võimalikult kiiresti. Arve puudutab suvila ehitusprojekti ning arvega koos olevaid pabereid on vaja ehitusjärelvalve jaoks.

Ent tähtsat arvet pole tulnud, nagu ka muud posti. Postiga on probleeme mujalgi Helsingis. Ajalehega võttis reedel ühendust inimene, kes rääkis, et ta pole pulmakutset kätte saanud. Kutse oli välja saadetud 9. aprillil.

Kui post hilineb, võib osa asju hukka minna. Näiteks arved jäävad tasumata või arstiaeg läheb mööda.

Soome post viga ei tunnista. Ega ka muid häireid posti jagamisel Helsingis, nagu rääkis piirkonnajuht Eikka Urpilainen. Tema väitel võib post hiljaks jääda mõne üksiku päeva, aga nädala pikkust viivitust pole kusagil.

Urpilainen pole kuulnud, et Munkkiniemis oleks olnud probleeme posti jagamisel. Ühes kohas oli uksekood muutunud ja sinna ei saanud posti viia, aga üle nädala pole kusagil post viibinud.

Wiklundi naaber Jaana Korpi võttis ajalehega ühendust veel reede pealelõunal. Teda oli kodus oodanud hunnik posti. Olukord oli hämmastust tekitav, kuna ka tema polnud saanud posti kümne päeva jooksul. Ei tulnud isegi ühtegi reklaami, mida muidu postkasti pannakse.

Korpi sõnul kahandab selline asi posti usaldusväärsust. Kui nii jätkub, ei saa isegi pulmakutset enam posti teel saata. Osa Korpi postist on olnud teel pikka aega. Näiteks ühe arve maksetähtaeg oli juba nädal tagasi. Postiga koos tuli alles nüüd linnalehe lihavõtete-number.

Munkkiniemessä odotettiin postia kaksi viikkoa, tärkeä lasku maksamatta – jakeluongelmat jatkuvat Helsingissä

Munkkiniemessä asuva Ulla Wiklund on odottanut tärkeää kirjettä nyt lähes kaksi viikkoa. Lasku lähetettiin postissa maanantaina 10. huhtikuuta. “Olisi erittäin tärkeää laskun lähettäjälle että saisimme sen maksettua mahdollisimman pian. Lasku liittyy kesämökin rakennusprojektiimme ja tarvitsemme myös laskussa olevat liitteet rakennusvalvontaa varten”, Wiklund kertoo. Tärkeää laskua ei ole kuulunut – ei myöskään mitään muuta postia.

Kommentaarid
(Külastatud 187 korda, 1 külastust täna)