Helsingis ja mujal Soomes tuleb lumine volber

Helsingis ja mujal Soomes tuleb lumine volber. Täna sadas lund. Veel homsel volbriõhtul sajab lund ja tuiskab. Helsingis on maa valge.

Volbriööl liiguvad sajupilved põhja poole, vahendab Helsingin Sanomat. Esmaspäeval, 1. mail peaks tulema päiksepaisteline ilm ja Lõuna-Soomes võib õhutemperatuur tõusta 13 kraadini. Lapimaal sajab 1. mail vihma ja lörtsi.

Tänased jalgpalli Veikkausliiga mängud peeti Helsingis lumesajus.

Foreca Suomi on Twitter

Joulu vai vappu lähestymässä❄️? #lumisade #ajokeli #tuusula #sää #forecasuomi #vappu https://t.co/ZIt7zcm0tA

Escape To Suomi on Twitter

HJK v Inter this afternoon (pic by @MikkoKnuuttila) #Veikkausliiga #lumi ❄️

Jari Kallio on Twitter

Dear Finland, I find your version of spring somewhat disturbing.

C Salonius-Pasternak on Twitter

Just your average #Helsinki snowstorm in preparation for May 1st celebrations. #keptwintertyresoncar

Iloista vappua🎈 #vappuaatto #suomi #Finland #kevät #spring #Finnishnature #landscape #contrylife #nature #vappu #naturelovers #instanature #naturephoto #einaurata

A post shared by Elisa Myllylä (@elisaeppu) on

Säässä tapahtuu vapun ihme, kun räntäsade hyytyy Mantan lakitukseen – Juha Föhr kehottaa silti pukeutumaan kuin jääkaappiin

Lauantaina alkuiltapäivästä alkanut koiranilma jatkuu etelärannikolla ainakin vapun tuloon asti. Aattoa juhliessakin kannattaa pitää lakista kiinni – ja harkita myös lämpimämpää päähinettä. “Kun varautuu aitoon jääkaappilämpötilaan eli 4-5 lämpöasteeseen, niin kannatta pukeutua sen mukaisesti”, sanoo Forecan meteorologi Juha Föhr. Suomenlahdella on jo mitattu myrskypuuskia, ja vappuaattonakin sataa vielä kunnolla.

Kommentaarid
(Külastatud 231 korda, 1 külastust täna)