Eilses rünnakus läks kaduma 11-aastane tüdruk

Eilse Stockholmi pommirünnaku ajal läks kaduma 11-aastane tüdruk, keda vanemad ega lähedased pole suutnud leida.

Üks tüdruku sugulastest rääkis Expressenile, et tüdruk on nagu maa alla kadunud ja keegi midagi ei tea. Tüdruk oleks pidanud tulema koolist koju sama teed pidi, mida mööda sõitis auto. Varem oli tüdruk alati õigel ajal koju tulnud.

Tüdruku lähedased loodavad, et laps on elus ja varjab end kusagil. Sugulase väitel on politsei käinud tüdruku kodus DNA proovi võtmas.

Politsei tüdruku kadumise asja ei kommenteeri.

Videomaterjalidest on näha, et pärast rünnakut valitses Stockholmi kesklinnas kaos. Sündmuskohalt toimetati haiglasse 15 inimest, kellest 5 pääses öösel koju. Kaks vigastatutest olid lapsed. Lähedased ei tea, kas tüdruk on üks neist vigastatutest. Neli inimest on tunnistatud surnuks ja nende lähedasi on sellest teavitatud.

Pärast juhtunut kurtsid paljud inimesed, et neil oli raske koju jõuda. Abi polnud võimalik kutsuda, sest telefonivõrgud olid üle koormatud. Tüdruku sugulane rääkis, et tüdruk veedab osa aega ema ja osa aega isa juures ning kasutab erinevaid telefone. Pärast rünnakut ühistransport ei töötanud, mistõttu oli inimestel väga raske koju pääseda. Paljud Stockholmi kesklinna elanikud pakkusid hädalistele oma kodus öömaja.

Kommentaarid
(Külastatud 379 korda, 1 külastust täna)