87 miljoni võitja leiti Soomest üles

Möödunud nädalal Eurojackpotiga 87 miljonit eurot võitnud lotomängija, kes võidule järgi ei läinud ja keda üle Soome taga otsiti on nüüd lõpuks leitud.

Soome lotofirma Veikkaus juht Pirjo Ilves ütles Helsingin Sanomatele, et inimene on üles leitud ja rohkem asja kohta infot ei anta.

Ilves ütles, et võitja on kindlaks tehtud ja teda võidu puhul õnnitletud. Võitja elab Tampere linnas. Võidupilet oli ostetud Lielahti K-Citymarketist ja numbrid valis välja automaat. Võidusumma on 86 970 700 eurot.

Tegemist on seni suurima Eurojackpoti võiduga, mis Soome on tulnud. Suuruselt järgmine, 61,2 miljoni eurone Eurojackpoti võit läks 2014. aastal Espoosse. Viie aasta jooksul on Soome tulnud kokku 11 peavõitu. Kokku on Eurojackpotiga saanud Soomes miljonäriks 45 inimest.

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005174652.html

Kommentaarid
(Külastatud 576 korda, 1 külastust täna)