Varjupaiga taotleja kasutas Soomes lapsi seksuaalselt ära ja pandi vangi

Soomes pandi pedofiilia süüdistusega kolmeks aastaks vangi 46-aastane varjupaiga taotleja Ali Mukhlus Jawdat Al-Moftin, kes kasutas vastuvõtukeskuses lapsi seksuaalselt ära. Ärakasutatud 13-14-aastased poisid olid samuti varjupaiga taotlejad.

Põhja-Savo kohtus arutusel olnud kuriteod pandi toime 2016. aasta maikuust kuni septembrini. Ohvrid olid kolm alaealist poissi vanuses 13-14 eluaastat. Mees elas kuritegude toimepanemise ajal ise vastuvõtukeskuses, vahendab Iltalehti.

Seksuaalne ärakasutamine seisnes selles, et mees oli lastega suguühtes ja tegi nendega erinevaid seksuaalseid toiminguid. Tegemist oli alandavate tegudega, kuna need võeti videosse ja pildistati üles. Ühele ohvrile, keda filmiti, mõistis kohus välja kahjutasu 10 000 eurot. Kahele ülejäänud poisile, keda pildistati, mõistis kohus välja 2500 ja 1500 eurot. Lisaks peab süüdlane tasuma õigusabikulud.

Kommentaarid
(Külastatud 488 korda, 1 külastust täna)