Vaata, kuidas migrant sai Helsingis gaasi näkku

Veebis on üleval video, kust on näha, kuidas Helsingi kesklinnas Rautatientoril avalike käimlate juures sai eile õhtul üks väljakutsuvalt käitunud migrant gaasi näkku.

Asi juhtus eile, pühapäeva õhtul kella 21 ajal Helsingis Rautatientoril avalike käimlate juures. Videost on hästi näha, kuidas noor, arvatavalt 20ndates eluaastates migrant käitus provokatiivselt ja ütles ühele suurt kasvu soome mehele, et too pole mees, vaid on naine. Niimoodi oli too väikest kasvu migrant suurt soomlast mitu korda solvanud, kuni soomlane ütles, et käi Soomest v…u. Migrant sellest ei heitunud, vaid sai hoogu juurde. Siis tuli suure mehe selja tagant üks tumerohelises jopes mees, kes oli asja eemalt jälgunud ning lasi migandile midagi näkku, mispeale too läks silmi hõõrudes minema.

Hetk kui migrant saab Helsingi kesklinnas gaasi näkku. Paremal on näha mees, kes gaasi lasi. Kujutis Youtube videost.

Arvatavalt oli tegemist pipragaasiga, mida müüakse poodides kui kaitsevahendit.

Videost on näha, et migrandid suhtlesid avalike käimlate juures ühe jalgratturiga, kes neile midagi andis. Samas kõrval on soomlastest meeleavaldajate telk. Video järgi võib oletada, et tegemist oli provokatsiooniga ning soomlaste närvid ütlesid ühel hetkel üles.

Soomlaste meeleavaldust on püütud mitmel moel provotseerida. Nädal aega tagasi taheti soomlaste meeleavaldusega siduda Puhastuse-nimelt üritust, mille korraldajad lubasid migrantide meeleavalduse laiali saata. Nädala keskel tahtis üks migrant end Rautatientoril puu otsa üles puua.

Kommentaarid
(Külastatud 690 korda, 1 külastust täna)