Ullanlinna tulistamise ohver suri haiglas, politsei ei kahtlusta kuritegu

Eilne Helsingi Ullanlinna tulistamise ohver suri haiglas. Politsei tapmist ei kahtlusta.

Neitsytpolku tänava korterist viidi haiglase keskealine naine, kes suri hiljem saadud vigastustesse. Uurimist juhtiv kriminaalkomissar Teemu Kruskopf ütles Helsingin Sanomatele, et politsei ei kahtlusta tulistamisega seoses kuritegu. Korteris oli õnnetuse hetkel palju inimesi.

Kuivõrd kuriteo kahtlust pole, uurib politsei asja edasi kui tavalist surmajuhtumit. Esialgu politsei asja kohta rohkem infot ei anna.

Uutta tietoa Ullanlinnan ampumistapauksesta: nainen kuoli vammoihinsa, rikosta ei epäillä

Poliisi on edistynyt Helsingin Ullanlinnassa sunnuntai-iltapäivänä sattuneen ampumistapauksen tutkinnassa. Neitsytpolulla sijaitsevasta asunnosta kuljetettiin sairaalaan ampumahaavan saanut keski-ikäinen nainen, joka kuoli myöhemmin vammoihinsa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf kertoo, että poliisi ei epäile naisen kuolemaan liittyvän rikosta. Asunnossa oli tapahtumahetkellä paikalla useita ihmisiä. Koska rikosepäilyjä ei ole, jatkuu tapauksen tutkinta normaalina kuolemansyyntutkintana.

Kommentaarid
(Külastatud 391 korda, 1 külastust täna)