Tõsielustaar Maisa Torppa oli üks Axl Smithi ohvritest: see on haige

Soome tõsielustaar Maisa Torppa oli üks Axl Smithi salajase filmimise ohvritest ja ütleb, et see oli täiesti haige. Torppa oli üks neist, kes pidi läbi käima kurnava kohtuprotsessi, vahendab Iltalehti.

Torppa käis kohtus tunnistajana ja rääkis sirmi tagant, kuna ei tahtnud Smithile otsa vaadata.

Kuivõrd istung oli kinnine, siis ei saa Torppa öelda, kas kohtusaalis näidati temast tehtud videot.

Maisa Torppa sai salajasest filmimisest teada möödunud talvel, kui politsei temaga ühendust võttis.

Torppa arvates on Smithile suurim karistus maine kaotus. Torppa loodab, et sellel inimesel enam Soome asja ei ole. Smithi kohta lisas Torppa, et see, mis mees tegi, oli täiesti haige. „Loodan, et ta otsib abi,” märkis Torppa.

Torppat on toetanud tema lähedased, eriti tema elukaaslane, ralliäss Jari-Matti Latvala. Asi tuli välja enne, kui ta Jari-Mattiga hakkas sõbrustama, mistõttu oli see esimene asi, millest nad rääkisid. Torppaga juhtunust on möödas mitu aastat, mistõttu polnud see enam asi, millest Jari-Matti poleks üle saanud.

Kommentaarid
(Külastatud 1,273 korda, 1 külastust täna)