Soomes levib video rüselusest Kamppi keskuses

Soomes levib video rüselusest Kamppi keskuses. Asja kohta on tehtud kuriteoteade, vahendab Ilta-Sanomat.

Videost on näha, kuidas üks tumedajuukseline neiu ründab heledajuukselist neiut. Ohver palub abi, aga keegi talle appi ei lähe.

Videos veedavad noored aega Kamppi keskuse välisukse juures. Tumedajuukseline neiu käseb teist, heledajuukselist enda ees põlvitada. Too tahab ära minna, aga tal ei lasta seda teha. Lõpuks on ta nõus põlvitama. Pärast seda tahab heledajuukseline ära minna, aga tal ei lasta seda teha ning tumedajuukseline tirib ta põrandale pikali. Lõpuks sekkub üks kõrvaline isik, kes ütleb, et nüüd on lõpp.

Video teinitytön rankasta kohtelusta kauppakeskuksen edustalla järkyttää – kaverit eivät puuttuneet, poliisi tutkii pahoinpitelynä

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa nuoret naiset ottavat yhteen Helsingin keskustassa Kampin keskuksen edustalla muiden nuorten seuratessa tilannetta vierestä. Video on järkyttänyt ihmisiä Facebookissa. – Lapset on häikäilemättömiä, tyttö pyytää useita kertoja apua muilta ja kukaan ei tee mitään puuttuakseen tilanteeseen, yksi kommentoija ihmettelee Facebookissa. – Jokaisen ihmisen velvollisuus on puuttua tuollaiseen tilanteeseen.

Kommentaarid
(Külastatud 707 korda, 1 külastust täna)