Soome naised said teatesõidus MM pronksi

Soome naised sõitsid täna Lahti MM-il 4×5 km teatesõidus pronksile. Esikoha võitis Norra ja teise koha Rootsi naiskond, täpselt samamoodi nagu kahe aasta eest Faluni MM-il, vahendab Helsingin Sanomat.

Soome naistest sõitis avaetapi Aino-Kaisa Saarinen, kes lõpetas Norra järel teisena. Pärast teda läks rajale Kerttu Niskanen, kes läks Norrast mööda ja lõpetas esimesena. Kolmandana sõitis Laura Mononen, kes lasi endast mööda nii norra- kui rootslanna ja lõpetas kolmandana. Soome ankrunaine Krista Pärmäkoski ei suutnud teha rajal imet ja lõpetas samuti kolmandana. Kaotus rootslannale Stina Nilssonile 0,5 sekundit ja Norra ankrunaisele Marit Björgenile üle minuti.

Soomele oli see Lahti MMil neljas medal. Tänase päeva hommikul oli Soome medaliarvestuses Saksamaa, Norra ja Venemaa järel koos Austriaga neljandal-viiendal kohal:

Tänasele naiste teatesõidule olid kaasa elamas nii Soome president Sauli Niinistö kui Rootsi kuningas Carl Gustaf:

http://www.hs.fi/urheilu/art-2000005110723.html

Kommentaarid
(Külastatud 307 korda, 1 külastust täna)