Soome kunstnik pani oma tooted Instagrami ja sai tellimuse Šveitsist

Soome kunstnik Jenni Tuominen tegi interneti kodulehe, aga seal ei käi eriti keegi. Siis pani ta oma toodete pildid üles Instagrami ja sai kohe tellimuse Šveitsi Globuse lukskaubamajast.

Porvoos elava Jenna Tuomineni ühed lemmikud on savist valmistatud ponid. Nende pildid panigi ta paar aastat tagasi üles oma Instagrami kontole. Vahetult pärast seda võttis naisega ühendust Šveitsi luksuskaupade kett Globus. Nüüd valmistatakse Soome naise välja mõeldud ponisid ja linde mitmesaja kaupa Portugalis ja müüakse Globuse kaubamajas, vahendab Helsingin Sanomat.

Siin on üks Jenni Tuomineni viimase aja loomingu stiilinäide Instagramis:

❤ #samujistudio #samujihome #ceramics #bird #artist #jennituominen #thankyou ❤

A post shared by Jenni Tuominen (@jenniannaelinatuominen) on

Instagram räjäytti porvoolaisen Jenni Tuomisen suosion – nyt hänen muotoilemiaan saviponeja tilataan sveitsiläiseen luksustavarataloon

Kuvataiteilija, kuvittaja Jenni Tuominen, 41, ottaa muovipussin suojasta köntin saksalaista porsliinisekoitesavea ja alkaa muotoilla sitä kämmenissään. Ei kestä kauaakaan, kun savi jo alkaa saada hahmoa. Tuomi­sella on työn alla jotain, joka seisoo tukevasti takajaloillaan ja joka on nostanut etukäpälänsä ylväästi koukkuun. Aivan. Tekeillä on klassinen ratsastajapatsas-aihe, mutta ilman kyytiläistä: takajaloilleen hypännyt poni.

Kommentaarid
(Külastatud 410 korda, 1 külastust täna)