Koer hammustas Tamperes naisel sõrme otsast ja sõi ära

Kesk-Soome politsei uurib juhtumit, kus koer hammustas naisel sõrme otsast ja sõi selle ära.

Naine oli võtnud enda juurde hoiule oma sõbra koera. Pühapäeval läks ta teise sõbraga Tampere linna vahel jalutama, kaasas nii hoiul olev kui sõbra koer, vahendab Aamulehti.

Jalutuskäigul tuli vastu koeraomanik koos bullterjeriga. Omanik lasi bullterjeril teisi koeri nuusutada.

Nüüd juhtus midagi ja naise hoole all olev koer ning bullterjer hakkasid pärast nuusutamist purelema. Bullterjer hammustas oma vastast ning naine läks vahele. Bullterjer lõi hambad naisele kätte, hammustas naisel sõrme otsast ja sõi selle ära.

Naine pöördus pärast õnnetust haiglasse. Politsei uurib asja kui vigastuse tekitamist.

Koira hyökkäsi ja söi naisen sormenpään Tampereella – Aamulehti

Ryhor Bruyeu Edith Andersson Aamulehti Sisä-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa koira puri naista sormeen vakavin seurauksin. Nainen oli saanut hoitoonsa ystävänsä koiran. Sunnuntaina puoliltapäivin hän lähti toisen kaverinsa kanssa ulkoiluttamaan hoitokoiraa ja kaverin koiraa. Ulkoilutus tapahtui Atalassa Tampereella. Kaksikkoa vastaan tuli bullterrieri omistajansa kanssa. Bullterrierin omistaja päästi bullterrierin haistelemaan kaksikon koiria.

Kommentaarid
(Külastatud 893 korda, 1 külastust täna)