Kevad jõuab Soome

Algaval nädalal on Soomes oodata pea 10 kraadi sooja. Eriti soe on Lääne-Soomes, vahendab Ilta-Sanomat.

Homme, esmaspäeval on Lääne-Soomes päiksepaisteline ilm ning sooja on kuni 8 kraadi. Samuti on ilm soe Lõuna- ja Edela-Soomes.

Kevät saapuu Suomeen! Lämpötilat huitelevat jo lähelle +10 astetta

Äärimmäisistä lämpöaalloista ei vielä puhuta, mutta ensi viikolla erityisesti Länsi-Suomessa säätyyppi muuttuu keväiseksi. – Huomenna (maanantaina) etenkin maan länsiosissa on aurinkoista ja lämpötila voi kohota semmoiseen 7-8 asteeseen, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Antti Kokko kertoo. Tiistaina Suomi on pilvien peitossa, jolloin lännessä jäädään vain +4 asteen tienoille, mutta keskiviikkona aurinko tekee taas paluun.

 

Kommentaarid
(Külastatud 455 korda, 1 külastust täna)