Immigrandid peksid Helsingi raudteejaamas mehe läbi

Ööl vastu tänast peksid kaks immigranti Helsingi raudteejaamas läbi 1986. aastal sündinud rongi oodanud Soome mehe. Teadaolevalt oli mees peksjatele täiesti tundmatu. Peksjad olid tõenäoliselt joobes, politsei uurib nende maal viibimise õiguspärasust.

Mees ootas hommikupoole ööd ootesaalis oma rongi, kui järsku lõi üks täiesti tundmatu mees teda näkku, vahendab Iltalehti. Kohale tuli raudteejaama turvatöötaja, kes pidas kinni kaks meest ja ohvri, kel oli huul lõhki ja verine. Politsei tuli kohale, et osapooled üle kuulata. Ohver ütles, et teda oli löödud vähemalt üks kord ja et ta saab ise arsti juurde minna. Kinni võetud kaks meest ütlesid, et nemad pole midagi teinud.

Õnneks jäi toimunud valvekaamera salvestusele. Sellelt on näha, et 1995. ja 1997. aastal sündinud mehed valetasid. Salvestuselt on näha, kuidas üks meestest lõi rongi ootajat peaga vastu nägu ja pärast seda veel rusikaga näkku. Teine mees kõndis ohvri selja taga ja lõi teda selja tagant rusikaga kuklasse.

Pärast kinnivõtmist pritsis üks peksjatest sülge ja rabeles vastu. Tal pandi nii käed kui jalad raudu.

Politsei viis peksmises kahtlustatavad arestimajja. Nende maal viibimise õigust alles selgitatakse. Helsingi kriminaalpolitsei peakonstaabel Mika Myöhänen ütles, et politsei teeb kindlaks, kas mehed tuleks maalt välja saata. Tema väitel on varemgi juhtunud, et Helsingi raudteejaamas on antud peksa täiesti tundmatule inimesele. Tõenäoliselt oli tegemist joobeseisundiga.

Kommentaarid
(Külastatud 2,136 korda, 1 külastust täna)