Helsingi meeleavaldajad tuvastasid rott-mehe?

Aastavahetusel kirjutasid Soome ajalehed sellest, kuidas otse südalinnas Rautatientoril Aleksis Kivi ausamba all elavad rotid. Neid olevat Helsingi kesklinnas tuhandeid, kes öösel mööda linna ringi luusivad ja inimesi ehmatavad. Juttu oli ka sellest, et rotte käivad toitmas salapärased Helsingi elanikud. Nüüd tuvastasid samas kõrval meelt avaldavad inimesed rott-mehe, kes käib rottidele süüa toomas.

Youtube keskkonda üles pandud videost on näha nii meest kui seda, mida ta Aleksis Kivi ausamba kõrvale ja põõsastesse on visanud. Visuaalsel vaatlusel võib näha, et tegemist on mingi puruga. Rott-mees ise midagi rääkida ei tahtnud.

Meeleavaldajad on Helsingi kesklinnas väljas olnud juba enam kui kuu aega. Üks seltskond meeleavaldajaid on immigrantide Soome jäämise poolt ja teised nende vastu.

Kommentaarid
(Külastatud 313 korda, 1 külastust täna)