Eesti numbrimärgiga autost tabati Helsingis umbjoobes mehed

Laupäeval kella 16 ajal peeti Helsingis kinni auto, mille juht ja kaassõitja olid silmnähtavalt joobes. Juhil tuvastati 2,2-promilline ja kaassõitjal 3,25-promilline joove, vahendab Karjalainen.

Politseid teavitas autojuht, kelle info kohaselt sõitis üks vastu tulnud Eesti numbrimärgiga auto Helsingis Tapulikaupungintiel talle otse ette ja vastu ohutussaart. Läheduses töötanud ehitusmehed tulid vaatama, kuna olid kuulnud pauku. Nad nägid ohutussaarel sõiduautot. Autost väljus juhi kohalt punase jakiga mees, kes üritas tirida kõrvalistuja kohalt välja kiilaspäist ja pikemat meest. Kui autos olijatelt küsiti, kas kõik on korras, oli punase jakiga mees öelnud „minge v…u” ja tahtis alustada kaklust. Tunnistajate väitel oli kiilas mees nii purjus, et ei seisnud isegi püsti.

Kiilaspäine mees toimetati haiglasse uuringutele. 43-aastane juht viidi politseisse. Juhil on Soome sissesõidukeeld.

Asja uuritakse kui joobes juhtimist ja liiklusohtliku olukorra tekitamist.

Umpihumalainen rattijuoppo törmäili Helsingin iltapäiväliikentessä – auto Viron rekisterissä

Poliisipartiot saivat hätäkeskukselta lauantaina kello 16 aikoihin tehtävän, jonka mukaan Viron rekisterikilvissä oleva henkilöauto on ajanut suojatien liikenteenjakajaan Helsingissä Tapulikaupungintiellä. Autossa olleet kaksi miestä olisivat silmin nähden päihtyneitä. Ilmoittaja kertoi ajaneensa omalla autollaan pitkin Tapulikaupungintietä Suutarilan suuntaan, kun yllättäen vastaan tulevien kaistalla ajanut henkilöauto oli ajautunut ilmoittajan henkilöauton eteen ja melkein osunut tähän.

Kommentaarid
(Külastatud 421 korda, 1 külastust täna)