Tampere mees püüdis 7,5 kg forelli enda leiutatud landiga

Tampere mees püüdis laupäeva hommikul linna keskelt Tammerkoskist enda leiutatud liikuva landiga 7,5 kg kaaluva forelli. Mees on enda leiutise juba patenteerinud, vahendab Aamulehti.

Tampere 43-aastane leiutaja ja remondimees Pasi Ratilainen tõmbas ligi 8-kilose kala välja tänu oma uuenduslikule leiutisele, kus tavapärase kinnituse asemel on landil liikuv kinnitus. Ta käiski oma leiutist katsetamas ja kohe teisel viskel sai landi otsa suure kala. Pärast mõningast sikutamist ja visklemist kala väsis ja mees tõmbas eluka kaldale. Nüüd kavatseb mees oma leiutist tootma hakata ja võtta sellele patendi kogu maailmas.

Kodus fileeris mees kala ära. Peast ja selgroost keedab ta supi, filee läks sügavkülma, et hiljem kas suitsutada või pannil praadida.

Rekordkalaga pole siiski tegemist. Poris on püütud 13 kg kaaluv meriforell ja Inarijärvest 10 kg järveforell.

Tamperelainen mies kokeili kalastuskeksintöään – sai jättivonkaleen keskeltä kaupunkia – Aamulehti

Tamperelainen Pasi Ratilainen oli lauantaina onnensa kukkuloilla. Hän sai lähes kahdeksankiloisen taimenen Tammerkoskesta lauantaina. Ratilainen on kehittänyt omaa innovaatiota kalastukseen ja kertoo patentoineensa sen. Maailman patentti on hänen mukaansa käsittelyssä. Lauantaina aamupäivällä Ratilainen lähti Tampereen keskustaan Tammerkoskelle koeuittamaan, miten hänen ideansa toimii. 43-vuotias keksijä-remonttiyrittäjä on lisännyt oman laitteensa tehdastekoisiin vaappuihin.

 

Kommentaarid
(Külastatud 434 korda, 1 külastust täna)