Soomes raske liiklusõnnetus, kaks 17-aastast hukkus

Soomes Pirkanmaa maakonnas Sastamala linna ligidal oli eile, laupäeva õhtul poole kaheksa ajal raske liiklusõnnetus, kus põrkasid otsapidi kokku pisiauto ja mahtuniversaal, mille tagajärjel said surma kaks pisiautos sõitnud 17-aastast noort.

Pisiautos sõitnud noormees ja neiu olid teel Tamperesse ja said kokkupõrkes silmapilkselt surma. 35-aastane mahtuniversaali juht oli purjus ja viibib vigastatuna haiglas. Politsei uurib juhtumit kui tahtlikku tapmist, vahendab Aamulehti.

Sastamalast olid Tamperesse laupäeva õhtul teel neli noort kahe pisiautoga. Ent teekond jäi lühikeseks, sest vahetult pärast linnast väljumist põrkas esimene pisiauto kokku vastu tulnud mahtuniversaaliga. Pisiautos olnud kaks Sastamala noort said surma.

Poliisi tutkii Sastamalan kuolonkolaria kahtena tappona – tila-auton kuljettaja oli humalassa – Aamulehti

Mopoauto ja tila-auto kolaroivat valtatie 12:lla Sastamalassa lauantai-iltana puoli kahdeksan jälkeen. Tila-auton kuljettaja törmäsi vastaantulevaan mopoautoon. Mopoauton kyydissä olleet kaksi sastamalalaista nuorta, 17-vuotiaat tyttö ja poika menehtyivät välittömästi. Sisä-Suomen poliisi kertoo, että asiaa selvitettäessä on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on todennäköisiä syitä epäillä, että tila-auton kuljettaja on törmännyt tahallaan vastaan tulleeseen mopoautoon.

Kommentaarid
(Külastatud 312 korda, 1 külastust täna)