Soomes raske liiklusõnnetus, kaks 17-aastast hukkus

Soomes Pirkanmaa maakonnas Sastamala linna ligidal oli eile, laupäeva õhtul poole kaheksa ajal raske liiklusõnnetus, kus põrkasid otsapidi kokku pisiauto ja mahtuniversaal, mille tagajärjel said surma kaks pisiautos sõitnud 17-aastast noort.

Pisiautos sõitnud noormees ja neiu olid teel Tamperesse ja said kokkupõrkes silmapilkselt surma. 35-aastane mahtuniversaali juht oli purjus ja viibib vigastatuna haiglas. Politsei uurib juhtumit kui tahtlikku tapmist, vahendab Aamulehti.

Sastamalast olid Tamperesse laupäeva õhtul teel neli noort kahe pisiautoga. Ent teekond jäi lühikeseks, sest vahetult pärast linnast väljumist põrkas esimene pisiauto kokku vastu tulnud mahtuniversaaliga. Pisiautos olnud kaks Sastamala noort said surma.

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/juuri-nyt-sastamalan-kuolonkolaria-tutkitaan-kahtena-tappona-24287734/

Kommentaarid
(Külastatud 328 korda, 1 külastust täna)