Soome saatejuht sai salaja filmimise eest tingimisi vanglakaristuse

Helsingi kohus mõistis täna Soome saatejuhile ja hip hop muusikule Axl Smith’ile ühe aasta ja 2 kuu pikkuse tingimisi vanglakaristuse. Smith oli salaja filminud 33 korral oma sekspartnereid, vahendab Iltalehti.

32-aastast Smithi süüdistati 33 salajase filmimise episoodis, lisaks neljas au haavamise episoodis ja kahes privaatsust haavava teabe levitamise episoodis. Mehe ohvriteks olid 29 noort naist. Kuriteod pandi toime aastail 2014-2016. Mees oli videoid näidanud teistele bändibussis.

Lisaks peab Smith maksma ohvritele ligi 100 000 euro ulatuses kahjutasu. Ühtlasi peab ta maksma 50 000 euro ulatuses kinni ohvrite kohtukulud.

Prokurör nõudis saatejuhile pooleteise aasta pikkust tingimisi vanglakaristust ja trahvi 100 päevamäära ulatuses.

Kommentaarid
(Külastatud 242 korda, 1 külastust täna)