Patrik Laine ei joo tilkagi alkoholi

Maailma parim 18-aastane jäähokimängija, NHLi klubi Winnipeg Jets ääremängija soomlane Patrik Laine tunnistas, et ei joo tilkagi alkoholi.

Laine põhjendas intervjuus Helsingin Sanomatele karskusega ühtlasi seda, miks tal spordis on seni nii hästi läinud.

„See ei ole minu teema,” ütles Laine napsu kohta, „ma teen parem midagi muud.” Laine ütles, et ei tarvita üldse alkoholi ja ei istu õhtuti isegi baarides.

Laine ütles, et isegi teised jäähokimängijad on loobunud baarides istumisest. Võibolla varem mindi õhtuti pärast mängu baari, nüüd enam mitte. Ja seda ei jõuakski teha, sest mängud on iga paari päeva tagant.

Laine tunnistas, et karskus on tema põhimõte, sest alkoholist pole mitte midagi kasu. Ta parem keskendub jäähoki mängimisele. Alkoholist loobumise on Laine ära otsustanud juba päris noorena ja ta on suutnud sellest kinni pidada.

Laine on vaatamata oma noorele eale üks maailma parimaid jäähokimängijaid. NHLi klubis Winnipeg Jets on ta löönud juba 23 väravat ja juhib sellega uute tulijate pingerida. Lainel on löök, mida asjatundjad kiidavad ja imetlevad. Ta on suur, tugev ja nutikas. Paljude arvates on ta täiusliku jäähokimängija prototüüp.

Intervjuus ütles Laine, et tema lemmikharrastus mängudest vabal ajal on Playstationi mängude mängimine.

Hyvä, parempi, Patrik: HS tapasi maailman parhaan 18-vuotiaan jääkiekkoilijan Winnipegissä ja kysyi Patrik Laineelta, miksi olet niin hyvä

Lahjakkuus on ihmeellistä. Ajatellaan vaikka matematiikkaa tai viulunsoittoa. Tai ei, ajatellaan jääkiekkoa. Maailmassa on melkein kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä jääkiekkoilijaa. Heistä suomalaisia on runsaat seitsemänkymmentätuhatta. Haluatko lukea koko artikkelin?

Kommentaarid
(Külastatud 380 korda, 1 külastust täna)